ÓCEÁniAi MASSZÁZS

KEZELÉSEK


Lomi-lomi masszázs

LOMI-LOMI MASSZÁZS

Ősi, szent Hawaii gyógyító masszázs. A legmodernebb technikák mozdulatainak tucatjait ismerhetjük fel a sok-ezer éves harmonikus mozdulatsorokban. A lomi szó az elégedett macska dagasztó mozdulatait jelenti, és masszőr leggyakrabban a puha alkarral és tenyérpárnákkal lazítja az izmokat, izületeket.

A kézmozdulatok, tánclépések, az imák a testhez, és speciális légzéstechnikák mind a test és lélek tisztítását, a teljesség visszaállítását szolgálják.

Az 1 - 1,5 órás kezelést rituális ledörzsölés, lemosás, meleg lávaköves technika is kiegészítheti. A kezelés közben a testen maradhat a fehérnemű.

A lomi-lomi masszázs nagy erõt ad és egységbe hoz önmagaddal, és a világgal.

Árak:

1 órás kezelés (1.5 óra itt tartózkodás) 15000 Ft
1.5 órás kezelés (2 óra itt tartózkodás) 20000 Ft

MA-URI masszázs

MA-URI MASSZÁZS

Az 1-1,5 órás ma-uri masszázs tartós megtisztulást, mély nyugalmat és rugalmas testet eredményez. A kezelés ruhátlan masszázs de ha a meztelenség nagyon zavar, ruhában is kérhető.


Árak:

1 órás kezelés (1.5 óra itt tartózkodás) 15000 Ft
1.5 órás kezelés (2 óra itt tartózkodás) 20000 Ft

Hot Stone masszázs

HOT-STONE MASSZÁZS

A gömbölyű felmelegített Hawaii lávakövekkel átdolgozom az izmokat és a testre, alá, mellé helyezem õket. A test együtt hűl a kövekkel, és átveszi azok lassú, nyugodt energiáját. Szinte a test részévé válnak ezek gyönyörű fekete kavicsok. Amikor a majd 2 órás masszázs után eltávolítom őket, mély nyugalom és hihetetlen könnyűség marad utánuk.

A kövek Maui szigetéről érkeztek Kaleo Oka Aina hawaiikahuna áldásával. A masszázs kitûnõ azoknak, akik stresszes életet élnek, és azoknak is, akik különös vonzalmat éreznek a kövek világa iránt.

Árak:

1 órás kezelés 15000 Ft
Masszázstanítás: 25000 Ft/2 óra

Craniosacralis terápia

CRANIOSACRALIS TERÁPIA

A craniosacralis modern neurológiai, anatómiai felfedezéseken alapuló, rendkívül hatékony és nagyon kellemes terápia.

Alapja, hogy az agyat-gerincvelőt tápláló cerebrospinális folyadék keringési ritmusát befolyásolják a testben lévő feszültségek. Ezek az akadályok lehetnek pl. a koponya csontjaiban, a gerinccsatorna mentén, vagy bárhol a testben. A kezelés elsősorban a koponya- és a keresztcsont rendkívül finom és gondos mikromanipulációjával oldja a blokkokat és aktiválja a harmonikus működéshez szükséges területeket.

Segít a nyak- és hátfájdalmak, a krónikus fáradtság, migrén, születési- műtéti traumák, tanulási zavarok, autoimmun betegségek, hormonális és idegrendszeri problémák, és sok más gond esetén. Mindenen javít, amit a központi idegrendszer (az agy és a gerincvelő) irányít.

A craniosacralis kezelés előzetesen egyeztetett időpontban, higiénikus és harmonikus környezetben zajlik. Lényege a gerinc menti kötőszövetes lemezek feloldása, a koponya csontjainak különböző helyeken, adott technikák szerinti mozgatása, amelyek a koponyavarratok eltérő szerkezetéhez és funkciójához igazodnak. Kezelésre kerülnek az arckoponya csontjai is.

A terápia alapja, hogy a koponyacsontok rendellenes helyzetének és mozgásának korrekciója mikromanipulációval, amely az agyhártyarendszerben, a kötőszövetekben és az ízületekben lévő feszültségek oldásán alapul. A kezelés harmonizálja az agyi-gerincvelői folyadék áramlását és javítja a keringést.

A kezelés időtartama kb. 70 perc. Maga a kezelés laza (akár utcai) ruházatban, kényelmes kezelőpadon, háton fekve történik. Két kezelés között 7-10 nap szünet javasolt, 3-4 kezelés után havonta-kéthavonta javasolt ismételni.

Első kezelésre test-történetet kérek. A sérülések, műtétek, szülések és fertőző betegségekeket egy lapon.

A következő panaszok esetén segíthet a craniosacralis:

 • Asztma, Krónikus hörghurut, krónikus arcüreggyulladás
 • Autizmus, epilepszia
 • Cukorbetegség
 • Emésztési zavarok, menstruációs problémák
 • Fejfájás migrén, szédülés, idegfájdalmak
 • Fogászati és állkapocs-ízületi problémák
 • Fülzúgás és egyéb középfülproblémák
 • Hiperaktivitás
 • Kimerültség, álmatlanság, krónikus fáradtság
 • Krónikus nyak és hátfájdalom
 • Műtét utáni működési zavarok
 • Ortopédiai problémák, gerincbetegségek
 • Stressz, feszültség, depresszió
 • Szív és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás
 • Terhesség alatti problémák, szülési trauma
 • Bármilyen krónikus betegség vagy legyengült állapot esetén

Nem alkalmazható a terápia akut agyvérzés, koponyasérülés, akut nyakcsigolyatörés, agyhártyagyulladás, nyúltagyi hermializáció esetén.

A craniosacralis önálló kezelési módszer, de kombinálható a hagyományos vagy az alternatív módszerekkel is.

A terápiát Dr John E: Upledger amerikai orvos és osteopata fejlesztette ki a 70-es években felfedezett új élettani rendszer tudományos kutatását követően.

A módszert az Upledger Intézet képzésén sajátítottam el.

Oklevél a Craniosacralis terápia elsajátításáról 1 szint Oklevél a Craniosacralis terápia elsajátításáról 2 szint Oklevél a Craniosacralis terápia elsajátításáról 3 szint

Árak:

15000 Ft 1 óra

Shang Gung kép

SHANG GUNG

A Shang Gung tibeti, más források szerint kínai eredetű mozdulatsor. Megtanulása, gyakorlása nem igényel sem tágas helyet, sem erőnlétet, sem mozgáskoordinációt, sem nagy időbefektetést. A shang gung megtanulásához 2 óra, gyakorlásához kb. 15 perc elegendő.

A Shang Gung mindennapos gyakorlása a következőket nyójtja:

 • azonnali feltöltődés
 • jobb látás és hallás
 • jobb emésztés és minden testi funkció javulása, beleértve az emlékezetet is
 • nyugodt alvás, sima érzelmi élet
 • az intuíció erősödése, pontosabbá válása
 • szebb haj
 • a másokkal való összekötöttség és az üresség könnyű megtapasztalása

A shang gung heti ingyenes gyakorlásra e-mailben lehet jelentkezni.

Shang Gung gyakorló csoport facebookos oldala

Néhány tapasztalat a shang gung gyakorlókör tagjaitól:

"Apám jobb karja és keze 8 éven keresztül teljesen mozgásképtelen volt. Elsorvadtak az izmok és az idegek. A shang gungot másfél éven keresztül, hetente 1-szer csináltam meg mellette. Most mozog a karja, és a kezét is, ha ügyetlen is kicsit, de használja."
"Hallok. Hallom, amit azelőtt nem hallottam: a madárcsicsergést. Előtte fülzúgásom volt. Na, azt most nem hallom. Látnak az emberek. Engem. Megnéznek az utcán, és előreengednek az ajtóban."
"Mindig shang gung után agykontrollozok, mert sokkal könnyebb. Egyszer megfogtam shang gung után a hervadt cserepes petrezselymet, azt látni kellett volna, hogy nőtt utána."
"Ha gyakorlok, szerencsés vagyok. Mindig egyszerre érek a megállóba a busszal, és aki eszembe jut, az felhív. Valahogy a megérzéseim is jobbak."
"Az erdő szélén szoktam shang gungozni. Az állatok úgy viselkednek, mintha ott sem volnék. Szinte a lábamhoz jönnek."
"Egyszer arcideggyulladást kaptam. Nagyon erős antibiotikumot kaptam rá, és amikor a gyógyszer elfogyott, még mindig nagyon fájt. Már régen nem shang gungoztam, gondoltam kipróbálom. Alig akartam elhinni, de mire befejeztem, már elmúlt a fájdalom."
"Soha nem volt normális ciklusom. Fájdalmas és erős vérzéseim voltak, és néha félév is eltelt két vérzés között. Amióta shang gungozok, 28 napra jön meg, csak két napig tart, de a legfontosabb hogy nem fáj a hasam. És le is fogyott."
"Megsűrűsödött a hajam és begöndörödött, amióta elkezdtem a shang gungot."
"A szolgáltatóiparban dolgozok. Én a pénz miatt shang gungozok. Megfigyeltem, hogy ha shang gungozok, van munkám, ha nem, akkor nem jönnek az emberek."
"Depresszióval kezeltek. Több évtizede szedtem gyógyszert. Most aludni is tudok gyógyszer nélkül. Napi 15 perc shang gung nem sok ezért. Ha tudom, 2-szer is megcsinálom."
"A szülés után egy hónappal kezdtem el, mert nagyon fáradt voltam. Mióta shang gungozok, bírom az éjszakázást. Nem idegesít semmi. Mindenki kérdezi, mitől nézek ki ilyen jól. Már a férjem is elkezdte. Neki is jó. Amikor összevesztünk egyszer, azt hittem, kihagyja, mert csak miattam csinálja, de másnap bevallotta, hogy a garázsban megcsinálta."

Árak:

25000 Ft / tanfolyam
ezután ingyenes: minden héten egy közös gyakorlási lehetőség,
a közeli (egy háztartásban élő) családtagok tanítása

Bach terápia

BACH TERÁPIA

Személyre szóló, érzelmi állapot javító növényi eszencia készítése.

Edward Bach angol orvos a betegségek végső okának azt tartotta, hogy túl- vagy alulképviseljük magunkat. Megtalálta azokat az anyagokat, amelyek a bélflóra megváltoztatásával, ezeket az érzelmi állapotokat harmonizálják. Majd azt kutatta, melyik növény kivonata alkalmas veszélytelenül ugyanerre. 39 féle növényi cseppből egyéni gyógyszer készíthető, amely rövid idő alatt átsegít egy-egy nehezebb időszakon.

Árak:

csak kiegészítő terápiaként 3000Ft

Reinkarnáció kép

REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁS

Az előző életek, vagy a jelen élet korábbi történéseinek, felidézése. A már korlátozó döntések megváltoztatásával.

Kérdések, amelyek felmerülhetnek az utaztatással kapcsolatban:

Mikor utazzak?

Ha elakadtál egy folyamattal, vagy látszó ok nélkül ingerült vagy. Ha kérdéseid vannak mi a dolgod egy emberrel, egy visszatérő kellemetlen helyzettel.

Mi lehet kizáró ok?

Pacemaker, ittas, drogos állapot, pszichózis, 18 év alatti életkor.

Mit várhatok tőle?

Nagyobb önismeretet. A halálfélelem csökkenését. A balhés kapcsolatok megértését harmonizálódását. Hatékonyabb, boldogabb életet, a belső akadályok tisztulását.

Hogy történik?

Betakarózva lefekszel, jobbra csapástávolságon kívül egy gyertyával. Kicsit relaxálsz, (ha nem megy az sem baj) odateszem a homlokodra, és a hasadra a kezem 2 percre, aztán beszélgetünk: Képzelj el egy szép zöld rétet… elképzeled, elmondod, milyennek látod A beszélgetés egy jól meghatározott pontján megy át az utazásba. Azt mondom: Most egy elmúlt életedbe érkeztél… Nem csaplak be. Ha nem a jelen életedet utazod, átviszlek a halál élményén, és utána is van egy rakás meló. Jó, ha vannak kérdéseid az egészségeddel, életvezetéseddel kapcsolatban. Nem leszel hipnózisban, közben felkelhetsz pisilni, inni, orrot fújni, és aztán folytatjuk.

Mire ügyeljek?

Az egyetlen igazi kihívás, hogy ne értékeld, ne kritizáld Magad. Jól csinálod-e? Tényleg utazol-e. Ha segítségre van szükséged: Szólj!

Kell-e hozzá egyéni tehetség?

Mindenki képes utazni, ha emberi agya/tudata van. Az energetika, annyit mutat, amire szükséged van, és amit fel is tudsz dolgozni.

Nehéz?

Nem. Könnyű lesz. :-) Csak lazítasz, mintha egy üres vászon előtt ülnél. Ha segítségre van szűkséged, szólsz. Az utazás nem a kényelemről, hanem a kihívásról szól. Nem pusztán az események megtapasztalása a célja, hanem a Téged már akadályozó döntések, hitek, fogadalmak gyökerének megtalálása és fordítása, visszavonása. A balhés kapcsolatok elsimítása... Az utaztató energetika biztosítja, hogy csak azt az életet, és csak azt a részét látod, amire szükséged van, és semmilyen testi, lelki fájdalmat nem hozol át, és nem érzékelsz. Erős, sokat szépít Rajtad a benne töltött idő alatt, az élet soha nem lesz ugyanolyan utána.

Árak:

felajánlásos

Óceániai masszázs helyszíne

AMM - ALTERNATÍV MOZGÁS MASSZÁZS TERÁPIA

 • thai masszázs
 • Zen shiatsu
 • Do-in, meridián harmonizáló gyakorlatok és önmasszázs
 • légzésterápiák
 • tai chi gyakorlatok
 • öt tibeti jóga gyakorlat
 • 8 brokáttekercs chi-kung
 • a jóga alapjai

Árak:

1 órás kezelés 10000 Ft
Masszázstanítás: 25000 Ft/2 óra